Hitjesdag_presskit2019_HighRes-8

Wanneer je denkt aan een act die een blijvende impressie achterlaat door hun dynamiek en energie op het podium, denk je aan Het Hitjesdag DJ Team!

Met drie solo artiesten, Jahzury, ADHDaan en Dan Falk, beschikt Het Hitjesdag DJ Team over drie specialisten die elkaar feilloos aanvullen. Dit geldt zowel op het podium als voor de geoliede machine achter het groeiende ‘Hitjesdag’ imperium.

De Hitjesdag DJ Team act en het ‘Hitjesdag’ concept hanteren beide de slogan “alle hits van toen en een beetje van nu”  hiermee speelt Het Hitjesdag DJ Team perfect in op het jeugdsentiment van het publiek. Dansplaatjes en meezingers uit de 00’s, 90’s, en 80’s worden op rap tempo met elkaar gemixt, zowel in originele staat als in een nieuw jasje. Los van de nodige draaikunsten zijn de drie heren ook niet vies van het oppakken van een microfoon, wat zorgt voor nog meer energie en dynamiek tijdens de set.

Door de enorme diversiteit in de muziekstijlen van de afgelopen drie decennia heeft Het Hitjesdag DJ Team voor ieder wat wils. Al met al een act die in korte tijd een langdurige indruk zal achterlaten bij jong en oud.